Landgoed de Biestheuvel Wil jij het horecavak leren bij een bedrijf wat alleen voor groepen werkt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze unieke combinatie van zalen, outdoorbedrijf en groepsaccommodaties krijg je een breder inzicht hoe dit in zijn werk gaat.
Landgoed de Biestheuvel richt zich op groepen en die ontvangen wij in 1 van onze 4 horecazalen. Hier kunnen groepen vergaderen, dineren of feesten. Verder kunnen de groepen activiteiten op ons terrein doen, die wij organiseren. En ze kunnen overnachten in 1 van onze 9 groepsaccommodaties. Een unieke combinatie. Onder begeleiding van onze horeca-manager en collega's van de horeca loop je elke dag mee om alles goed te laten verlopen. En als het allemaal goed gaat, dan kun je ook eens meehelpen in de keuken en een kijkje krijgen in de planning en het bestellen van alle ingrediƫnten. Zo krijg je een goed beeld van je de werkzaamheden bij een zalenbedrijf+
Naar wie zijn wij op zoek?
Sta ja graag voor een groep, wil je ervoor zorgen dat onze gasten het goed naar hun zin hebben, dan ben jij de stagiaire die wij zoeken.
Wat biedt het bedrijf?
Je werkt in een leuk team en omdat we een breed bedrijf zijn, kun je ook veel leren van de outdoor en verblijfsrecreatie. Het is mogelijk om bij ons te blijven slapen in 1 van de huizen of anders in een trekkershutje.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf