Meewerkend horeca ondernemer

Dinée Café Veertien gezellige en energieke collega's gezocht

je gaat meedraaien met de vaste en ambulante medewerkers in de bediening of keuken naar gelang de wens uitgaat. we hebben hierin een aantal verschillende diensten, vanaf 12.00 uur tot ongeveer 20.00 uur of vanaf 17.00 tot uiterlijk 00.00 uur. Hierbij komen alle mogelijke diensten voorbij van gastheer/vrouw, medewerker bar, borden lopen, drank serveren enz. Voor de keuken is dit iets anders deze beginnen om 10.30 uur tot einde werkdag, dit kan zijn om ongeveer 21.00 uur of soms al eerder. Hier begin je aan de koude keuken met het maken van de mep en het maken van lunchgerechten en voorgerechten. Bij een goede werk en denkniveau groeit men door naar de warme kant.

Naar wie zijn wij op zoek?

wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die niet houden van stilzitten. Je werkt in een gezellig team van jonge mensen wat heel flexibel met elkaar omgaat.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een passend salaris een gezellige werksfeer en diverse teamborrels is het vooral een leuke werkplek met gezellige gasten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder