DiVino restaurant wijnbar Enthousiaste leerling gezocht!
Wanneer je bij DiVino als leerling aan de slag gaat, kom je terecht in een jong maar ervaren team. Zowel met lunch als diner zijn wij een drukke zaak. In 2020 hebben wij een BIB GOURMAND behaald. Onze prijs kwaliteit in zowel onze gerechten als wijnen is in evenwicht. Je zult als leerling het vak leren kennen en daarnaast ook begeleiding krijgen over onze wijnen. Wij importeren al onze wijnen zelf vanuit Italië en werken dus ook met 100% Italiaanse wijnen. Vind jij het leuk om meer te leren over de Italiaanse wijnen en daarnaast te groeien als gastheer/gastvrouw? Laat het ons dan weten!
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast Eerlijk Enige ervaring in de horeca is gewenst Leergierig
Wat biedt het bedrijf?
Divino is de plek waar bijzondere gerechten geïnspireerd worden door de Italiaanse keuken, eigentijds zijn maar met respect voor de klassiekers. Bij DiVino werk je in een open keuken waardoor je de beleving die onze gasten hebben ook mee maakt. Bij DiVino staat de gast, maar ook ons team centraal. Ons team is onze grootste trots. Zij moet er voor zorgen zorgen dat de gast een onvergetelijke ervaring heeft. Wij zijn een jong, gezellig en hecht team! Wanneer we een service draaien wordt er hard gewerkt, maar wanneer het even kan wordt er ook hard gelachen. Ben jij opzoek naar een uitdagend leerbedrijf? Wij willen jou graag alles leren. Waar je ook de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf