De Hoeksteen Vlijmscherpe kok
De student draait volledige werkdagen mee in de keuken. Afhankelijk van ervaring, start hij met mice en place en voorbereidende werkzaamheden voor het hele bedrijf en draait mee in de keuken tijdens service.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een student die goed kan samenwerken met de verschillende afdelingen maar ook zelfstandig taken kan uitvoeren. In de keuken en het cafetaria.
Wat biedt het bedrijf?
Een unieke werkplek waar altijd iets te doen is door de grote hoeveelheden catering en de serre is er van vroeg tot laat voldoende werk. Daarnaast zullen sommige werkzaamheden plaats vinden in het cafetaria. Een leuke teamsfeer waar we na sluit vaak samen eten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder