Zelfstandig werkend kok

Proeflokaal01 Enthousiaste en creatieve leerling kok

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en creatieve leerling zelfstandig werkend kok. • Je ontwerpt (i.s.m. het team) de gerechten en de kaart. • Je bewaakt marges, werkwijze en zorgt voor de juiste (duurzame) producten. • Je bent verantwoordelijk voor naleving van alle veiligheidsvoorschriften, arbo en HACCP richtlijnen. • Je bent verantwoordelijk voor het bereidingsproces en neemt waar nodig alle voorkomende werkzaamheden op je in de keuken. • Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit en voortgang van werkzaamheden in de keuken. • Je handelt eventuele klachten, vragen of problemen af. • Je bent eindverantwoordelijk voor het bijhouden van checklists en logboeken. • Je ziet toe op de ontvangst controle van goederen. • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van schoonmaakplannen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je bent stressbestendig en sociaal. • Zelfstandig en communicatief vaardig. • Je werkt kwaliteitsgericht en vak-deskundig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. • Je werkt plan- en procesmatig; • Innovatief en creatief;

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng, in een enthousiast team. Tijdens het hoogseizoen een (meer dan) fulltime functie. Ons restaurant biedt ook tijdens de coronamaatregelen altijd creatieve wegen om de keuken door te laten draaien terwijl we tegelijkertijd de maatregelen respecteren en de veiligheid van onze gasten en medewerkers serieus nemen. Dit biedt extra baanzekerheid. De komende twee jaar werken we toe naar een keuken die het hele jaar open is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder