Gastheer / -vrouw

Brasserie de Bock Brasserie de Bock, de juiste en de leukste plek om te werken in Boxmeer!

STAGIAIR BEDIENING Zin in een hapje, een drankje of een fijn praatje? Jij verzorgt het. Want jij maakt het jouw gasten graag naar de zin. Je weet wat je aan kunt bieden en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt, kun je ook voortreffelijke suggesties te doen. Alles voor de tevreden glimlach van jouw gast. En je bent niet te beroerd die glimlach met je collega’s in de keuken te delen. Dat is voor iedereen genieten! ‘‘ALS STAGIAIR BEDIENING SERVEER JIJ HET LIEFST EEN GLIMLACH.” WAT GA JE DAN PRECIES DOEN? Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team. Samen met je collega’s zorg je iedere werkdag weer voor een goede werksfeer en een net restaurant. Je staat gasten te woord; Je dekt de tafels; Je serveert gerechten en dranken; Je houdt het restaurant netjes; Je weet alles over het menu en deelt dit enthousiast met onze gasten; Als dit jou leuk lijkt, dan ben je op de juiste plek. Tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

We houden van mensen met een vlotte babbel, hard kunnen werken, maar altijd blijven lachen!

Wat biedt het bedrijf?

Heb jij het goed naar je zin bij ons, dan krijg je altijd de mogelijkheid om te blijven en door te groeien. Dat betekent dat je past in ons team en dat we er samen een hele gezellige tijd van kunnen gaan maken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder