Kok

Brasserie de Bock Brasserie de Bock, de juiste en de leukste plek om te werken in Boxmeer!

STAGIAIR BEDIENING Zin in een hapje, een drankje of een fijn praatje? Jij verzorgt het. Want jij maakt het jouw gasten graag naar de zin. Je weet wat je aan kunt bieden en omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt, kun je ook voortreffelijke suggesties te doen. Alles voor de tevreden glimlach van jouw gast. En je bent niet te beroerd die glimlach met je collega’s in de keuken te delen. Dat is voor iedereen genieten! ‘‘ALS STAGIAIR BEDIENING SERVEER JIJ HET LIEFST EEN GLIMLACH.” WAT GA JE DAN PRECIES DOEN? Je komt te werken in een dynamisch en gezellig team. Samen met je collega’s zorg je iedere werkdag weer voor een goede werksfeer en een net restaurant. Je staat gasten te woord; Je dekt de tafels; Je serveert gerechten en dranken; Je houdt het restaurant netjes; Je weet alles over het menu en deelt dit enthousiast met onze gasten; Als dit jou leuk lijkt, dan ben je op de juiste plek. Tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

We houden van mensen met een vlotte babbel, hard kunnen werken, maar altijd blijven lachen!

Wat biedt het bedrijf?

Heb jij het goed naar je zin bij ons, dan krijg je altijd de mogelijkheid om te blijven en door te groeien. Dat betekent dat je past in ons team en dat we er samen een hele gezellige tijd van kunnen gaan maken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder