Leidinggevende bediening

Karels Restaurant Hotel Leergierig, gepassioneerd en humor? Bel!

Geen werkdag bij Karels is hetzelfde: in positieve zin! We serveren een vast menu, die iedere 2 maanden wisselt. 4 tot en met 6 gangen met eventueel passende wijnen of een 0% arrangement waar veel aandacht in gestoken wordt. Naast ons reguliere menu serveren we ook een plantaardig menu en hebben we diverse arrangementen die te combineren zijn met een verblijf in een van onze 7 hotelkamers. In de zomer hebben wij een mooi groen terras. Door het regelmatig wisselen van de menukaart, is er altijd wat te leren! Wijn spijs is erg belangrijk, maar ook correctheid naar gasten toe en de klassieke regels die gelden binnen de gastronomie. Oog voor detail is echt een must!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een verzorgde en enthousiaste leerling, vrolijk en met doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klein bedrijf, heel hecht met elkaar en hebben een gezamenlijke passie voor de gastronomie. Samen willen we onze gasten een fijne en ontspannen beleving meegeven, waarbij we rekening houden met alle kneepjes van het vak. We bieden een gezellig team, geen overuren en veel ruimte!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder