Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Leerbedrijf ID 100158136
- KvK naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- KvK nummer 62312790
- KvK vestigingsnummer 000027812855
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31402217634
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 3
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brasserie 't Stationskoffiehuis is een begrip in de omgeving Eindhoven. Hier wordt al meer dan 150 jaar voor gasten gezorgd. Sinds 10 jaar zijn wij de nieuwe eigenaren en hebben we in deze periode nieuw leven in de zaak gebracht. Onze kaart kenmerkt zich door een mix van typische Franse Brasserie-gerechten zoals Escargots, Zeetong en Tournedos Rossini maar ook enkele populaire wereldse gerechten zoals Carpaccio en saté. We staan bekend om onze mosselen die we ieder jaar van juli tm september serveren. Van heinde en verre komen ze hiervoor! In het seizoen serveren we het witte goud en in het najaar hebben we onze specialiteit; de gestoofde hazenbout. Al met al veel moois op de kaart, die we 4-5 x per jaar aanpassen naar het seizoen. We zijn een typische 'huiskamer' waar "Jan en alleman" komt voor een drankje, hapje en gezelligheid. De kwaliteit kenmerkt zich door de klassieke keuken met een moderne twist. Alles wordt vers bereid en gemaakt; alle soepen en sauzen maken we zelf. Voor alle leerlingen hebben we plek en voor iedereen valt er wat te leren. Kenmerkend voor ons is de ontspannen sfeer van het team. Natuurlijk moet er soms hard gewerkt worden maar we laten iedereen in zijn waarde en proberen je zo goed als mogelijk te begeleiden in de processen. Hier geen "Gordon Ramsay"-praktijken maar respect voor ieders inzet.
- Informatie Leren & Werken We hebben al lang ervaring met het opleiden van jong talent! Onze chef Patrick is opgeleid in Frankrijk en is de rust zelve. Hij is breed opgeleid en weet goed uit te leggen hoe bepaalde processen lopen. Als eigenaar bemoei ik me meer met de begeleiding achter de schermen. Vraagstukken als 'next step', carrière, hoe om te gaan met bepaalde situaties pak ik op. Niet voor niets werken er hier nog mensen die al jaren geleden bij ons stage hebben gelopen.
- Informatie Student Wil je een beter beeld krijgen van onze zaak? Bekijk de website en/of onze Facebookpagina. Belangrijk is te begrijpen dat wij geen sterrenzaak zijn met schuimpjes en mousjes maar meer 'what you sees is what you get'. Alles vers en kwalitatief goed. De werksfeer is goed, zoewel in de keuken als in de bediening. We zien graag gemotiveerde mensen naar ons komen en twijfel je om welke reden dan ook, neem gewoon contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Koffie drinken en praten kost niets! Tot snel!!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Leerbedrijf ID 100158136
- KvK naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- KvK nummer 62312790
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 15-7-2014
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 22-10-2013
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 1-11-2010
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-11-2010
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- Leerbedrijf ID 100158136
- KvK naam Brasserie 't Stationskoffiehuis
- KvK nummer 62312790
Contactpersonen (1)
-
Barry Smulders Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV