Brasserie 't Stationskoffiehuis De leukste leerplek in de omgeving van Eindhoven!
Welke man/vrouw wil geen Gordon Ramsay worden of op die manier behandeld worden? Maar wil toch leren in dit mooie vak? Wij verwachten inzet, de wil om te leren en een tikkie creativiteit en een grote dosis humor. Natuurlijk verwachten we gezien de ervaring ook wel wat meer dan alleen de beheersing van snijtechnieken.... Niveau 2 mag ook maar liever niveau 3. Wij besteden aandacht aan de leerlingen omdat we het zelf ook zijn geweest! Veel basistechnieken kun je bij ons heel goed leren en als je je talent laat zien proberen wij het maximale uit jou te halen! Van het controleren van bestellingen, tot het doen van de mise en place, van groentebereidingen tot vlees/vis bereidingen, desserts maken, voorgerechten, zelf soepen en sauzen maken etc. Veel te doen en te leren. Wij zijn 6 dagen per week geopend, maandag nemen we rust. Die dag ben je altijd vrij dus. De 4 werkdagen worden verdeeld over de week, niet alleen de weekenden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Humor, inzet en de wil om iets te leren! Heel veel meer vragen we niet. Heb je oog voor detail en ben je creatief? Dan zit je helemaal op je plek bij ons.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een leerzame, veilige en vooral gezellige werkplek! Alles conform Horeca-CAO. Kom je hier werken en leren, dan wordt je beloond en gewaardeerd als alle anderen. Je deelt mee in de fooi, we hebben het WWW programma (Weet Waar je Werkt), waarbij je op onze kosten samen met iemand komt eten om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het bij ons gaat.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan