Gastheer / -vrouw

Brasserie De Rithse Hoeve Wordt een leuke en vlotte leerling gastvrouw / gastheer

Alle ins en outs van het gastheer/gastvrouw vak leren. Hierbij staat de service aan de gast centraal. Vaktechnische kennis wordt afgewisseld met gastvrijheid en interesse voor gast en producten. Bij een gastvrije ontvangst hoort natuurlijk ook een gastvrije omgeving en entourage. De aankleding van onze brasserie verzorgen is derhalve ook een onderdeel van de leerbaan. Productkennis over dranken en gerechten zijn belangrijk en deze worden aan de leerling op een goede manier overgedragen. Verder is het bestellen en beheren van dranken en benodigdheden een wezenlijk onderdeel van de te leren vaardigheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gezonde dosis werklust, fijne communicatieve vaardigheden, goede persoonlijke hygiëne en bovenal interesse en passie voor het vak.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn heel blij met ons hechte en sociale team van medewerkers. Bij gebleken geschiktheid, is een vaste aanstelling zeker een mogelijkheid. Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder