Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Café Noir Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Binnen Café Noir is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & ontwikkeling op kennisniveau en vaardigheden, die nodig zijn om succesvol in de horeca carrière te maken. De carrièrewensen kunnen uiteenlopen van zelfstandig gastheer/-vrouw, tot aan het managementniveau leidinggevenden. Kleinschalig horecabedrijf met uiteenlopende werkzaamheden. In de ochtend veelal vaste gasten met zijn/haar kopje koffie; in de middag afwisselend zakenlunches, maar ook passanten / toeristen. De avond kenmerkt zich in enerzijds diner, anderzijds een gezellige borrel. Vooral de vrijdagborrel is in Breda alom bekend. Kortom, een veelzijdig leerbedrijf waarbij verschillende disciplines aan bod komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je niet bang om te kletsen tegen onze gasten? Houd je van gezelligheid maar vind je ook het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij ons zeker goed!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons heb je de mogelijkheid om stage te lopen in een relatief klein horecabedrijf waar gasten genieten in huiselijke sferen. Hierdoor kennen we onze vaste gasten ook bij naam en weten we ook hun vaste recept! Word jij blij van werken in een klein maar hecht team dan zit je bij ons zeker goed. Na het aflopen van je stage contract is er de mogelijkheid om te kijken naar de mogelijkheden voor een verdere carrière bij Café Noir!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder