Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Peer Wie durft!

In het team van De Peer ( circa 30/40 personen) leren zelfstandig een kantje of wijk te draaien. Grote mate van zelfstandig willen werken is een pré. Binnen ons team leer je plannen, organiseren, bestellen, calculeren en uitvoering geven. Na afloop van je stage en met de juiste inzet ben je de echte zelfstandig werkend kok die heeft leren werken met allerlei in eigen huis bereide gerechten. Of ben jij die gastvrouw/heer die zich helemaal happy voelt bij de mooie gerechten die je uitserveert of de mooie wijnen (ook by the glass) en speciaal bieren die je uitschenkt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over doorzettingsvermogen, bent ambitieus, wil graag werken en veel leren en hebt de juiste sociale omgangsvormen aangeleerd die essentieel zijn voor de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij de juiste kandidaat bij het gezellige team De Peer dan ligt een carrière bij ons sowieso misschien wel voor je klaar. De meeste collega's zijn hier allemaal na afloop van hun opleiding blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder