Trattoria Perron Leerplaats bij het leukste Italiaanse restaurant van Breda met de beste werktijden!
1. Ontvangen en verwelkomen van gasten • Gasten gastvrij ontvangen en naar hun tafel begeleiden. • Eerste aanspreekpunt zijn voor gasten. 2. Opnemen en serveren van bestellingen • Uitleg geven over het menu en wijnadvies geven. • Bestellingen opnemen en invoeren in het kassasysteem. • Gerechten en dranken uitserveren en afruimen. 3. Klantgericht werken • Inspelen op wensen en behoeften van de gasten. • Klachten vriendelijk afhandelen of doorverwijzen naar leidinggevende. 4. Voorbereidende en afsluitende werkzaamheden • Tafels dekken en opruimen. • Schoonmaken van werkruimtes en controleren van voorraden. 5. Leren leidinggeven • Onder begeleiding coördineren van het werk in het restaurant. • Eventueel collega’s aansturen tijdens rustige momenten. 6. Samenwerken en overleggen met het team • Werken in teamverband met keuken en bediening. • Deelnemen aan teamoverleggen of briefings voor de dienst.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast, leergierig, sociaal. Communicatief vaardig
Wat biedt het bedrijf?
• Authentieke Italiaanse sfeer: Je werkt met traditionele recepten en verse ingrediënten die rechtstreeks uit Italië komen. • Dynamische werkomgeving: Gelegen op een toplocatie in het hart van Breda, vlak bij het station, trekt het restaurant een divers publiek aan. • Jong en energiek team: Het team staat bekend om zijn persoonlijke touch en warme gastvrijheid. • Seizoensgebonden menukaart: De menukaart wordt meerdere keren per jaar vernieuwd, wat ruimte biedt voor creativiteit en leren.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers