Zelfstandig werkend kok

De Pasta Kantine

Bij De Pasta Kantine worden alle gerechten zelf gemaakt met de beste producten. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Wij hebben een drukke zaak en ontvangen meer dan 1200 gasten per week. Kortom "Topsport". Een keuken waar je niet alleen veel leert qua koken, maar ook onderdeel bent van de totale organisatie en alles wat daar bij komt kijken om dat strak en efficiƫnt te organiseren. Een mooie uitdaging en leerschool.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig, heeft affiniteit met koken, kan goed in een teamverband werken, is sociaal en neemt zelf initiatief.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een gezellig team die je binnen je stage periode van alles gaat leren. Doorgroeimogelijkheden zijn na je stage mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder