Zelfstandig werkend kok

Hemels Hey horecatijger! Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Tijdens je stage krijg je een veelzijdige ervaring in de horeca. Je gaat samenwerken met ervaren collega's om zo je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Hoe meer interesse er vanuit jou komt, hoe meer we jou kunnen leren! -Gastvrijheid Gasten verwelkomen met een grote lach, ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen en dat ze tevreden de deur uitgaan. Ook luisteren naar de feedback van gasten en hun wensen. Vooral bijdragen van onze service om deze hoog te houden. - In de keuken Werk je in een team en zorgen we ervoor dat met samenwerking de mooiste gerechten meegaan met de beste kwaliteit. Help je mee met de mice en place, lunch draaien, koude kant, warme kant en aan de pas. Het controleren van bestellingen en volgends de HACCP regels werken. Ook krijgen je te maken met allergieën en dieetwensen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met passie voor het vak en vooral bereid is om veel te leren! Hoe meer je wil leren, hoe meer wij kunnen bieden. Ben je niet zo ervaren? Geen probleem! Wij nemen je graag mee om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Wat vragen wij van jou? - Houding Je hebt een positieve en nette houding, vind het niet erg om soms een stapje extra te moeten zetten, leergierig, gastgericht, collegiaal en hebt soms wat slechte humor. - Inzet Je volgt een relevante horeca opleiding, bent flexibel inzetbaar zowel doordeweeks als in het weekend. Je bent leergierig en hebt een passie voor de keuken.

Wat biedt het bedrijf?

Leergierig? Dan hebben we jou veel te bieden! Bij hemels draait het om de gasten en we zijn bereid om er ook veel voor te doen! Ze zeggen niet voor niks ''gast is koning''. Hemels heeft een jong, ervaren en gedreven team waar je veel van kunt leren, we nemen je graag mee. Hemels heeft een mooi niveau maar heeft een ongedwongen sfeer, daar zijn wij trots op! Hemels heeft een prachtige open keuken, zodat je meer contact hebt met je collega's en de gasten. In de keuken bij Hemels werken we met veel verse producten; komen onze producten van lokale ondernemers en maken we veel zelf om het niveau hoog te houden. Wil jij je productkennis een boost geven? Dan zit je hier op de juiste plek. Bij Hemels is er ruimte om te groeien, je stageopdrachten uit te voeren en er is goede begeleiding van een erkende praktijkbedeleider.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder