Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Jan en Alleman Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

JanenAlleman is een lunchroom waar we heerlijke gerechten serveren. Je helpt mee in de dagelijkse werkzaamheden, dus opstarten, het serveren van de lunch, bereiden van drankjes en omdat er ook enkele jongens en meiden met een beperking werken, help je ook een beetje mee in het begeleiden van hen. We vinden het erg belangrijk dat je het de gasten naar de zin kunt maken, dus een vlotte babbel en open houding zijn erg fijn. Aan het einde van de dag wordt er natuurlijk opgeruimd en schoongemaakt.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student met een open houding, gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en natuurlijk iemand die een dosis gezelligheid meeneemt!

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein maar heel erg hecht team waarin altijd ruimte is voor een lolletje maar waarin ook hard gewerkt kan worden op tijden dat het nodig is. In ons team bevinden zich ook jongeren met een verstandelijke beperking, dus dat moet je aanspreken. Hierdoor is de sfeer vaak erg ontspannen en is geen dag hetzelfde. Pas je in het team en ben je een harde werker dan is de kans heel groot dat we je je na je stage vragen om bij ons te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder