Meewerkend horeca ondernemer

Roots Culinair Wij zoeken enthousiaste en leergierige studenten met hart voor duurzaamheid en passie voor koken & hospitality!

Bij ROOTS Culinair beleef je een veelzijdige stage, van koken tot het organiseren van duurzame events! Ontdek de wereld van duurzame gastronomie terwijl je meehelpt met koken, nieuwe recepten uitprobeert en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Als onderdeel van ons jonge en groeiende team krijg je volop kansen om te leren en te groeien. We zijn een hechte groep die zich inzet voor een positieve en gezellige werkomgeving. Geen enkele dag is hetzelfde, maar reken erop dat je regelmatig: - Aan het koken bent, - De kringloopwinkels afstruint naar mooi servies, - Contact hebt met lokale leveranciers, - Nieuwe recepten uitprobeert en proeft, - Leuke content maakt voor op onze socials, - Mee helpt tijdens events, op welke manier dan ook - En nog veel meer! Klaar om je passie voor koken, duurzaamheid en hospitality te ontwikkelen? Bezoek onze website https://rootsculinair.nl/ of volg ons op Instagram @roots_culinair voor meer informatie!

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die: - Graag de handen uit de mouwen steekt en zelfstandig kan werken - Sterk is in communicatie en het leuk vindt om in contact te zijn met de gasten - Energie krijgt van het organiseren van evenementen - Flexibel is

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende en diverse stageplek waar je veel kunt leren over ondernemerschap en evenementenorganisatie - Een gezellige werkomgeving met toffe collega's - Leuke teamuitjes - Een passende stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder