Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid Gastheer / vrouw
Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid is een kleinschalig hotel dat in 2020 is geopend. Wij zoeken gemotiveerde bbl leerlingen, om ons door de week maar ook in het weekend te versterken en hen de kneepjes van het vak te leren. De bezigheden bestaan uit het draaien van de lunch , tafels dekken, maar ook 's avonds het diner te draaien etc.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring in de horeca is geen vereiste, zolang je de wil en inzet hebt om een echte topper te worden. Flexibele instelling en 100 % stressbestendig. Je vindt het leuk om contact te maken met mensen; gasten en collega's, en communiceert makkelijk. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en neemt initiatief met betrekking tot werkzaamheden waarvan bekend is dat ze moeten gebeuren. Leergierig, ambitieus en het vermogen jezelf te ontwikkelen. Positief ingesteld en een goed gevoel voor humor.
Wat biedt het bedrijf?
Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid in Bredevoort staat bekend om zijn bijzondere interieur en persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als medewerkers het naar hun zin hebben. In een ongedwongen werkomgeving streven wij ernaar iedere dag weer een mooi product neer te zetten, waar gastgericht dienstverlening voorop staat. Doordat het team klein is, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling afgestemd op de interesses en mogelijkheden van de student.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan