Manager / ondernemer horeca

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid Front office / duty management

Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid is een kleinschalig hotel dat in 2020 is geopend. Een stage bestaat uit meedraaien met het front office team waarbij je de telefoon aanneemt, reserveringen maakt voor zowel het hotel als het restaurant en gasten in en uitcheckt. Daarnaast ga je de rol van Duty Manager uitvoeren. Hierdoor komen alle voorkomende management taken aanbod en kan ervaring worden opgedaan met het werken binnen een klein commercieel bedrijf waarin gastvrijheid en dienstverlening op hoog niveau wordt ingevuld.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring in de horeca is geen vereiste, zolang je de wil en inzet hebt om een echte topper te worden. Flexibele instelling en 100 % stressbestendig. Je vindt het leuk om contact te maken met mensen; gasten en collega's, en communiceert makkelijk. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en neemt initiatief met betrekking tot werkzaamheden waarvan bekend is dat ze moeten gebeuren. Leergierig, ambitieus en het vermogen jezelf te ontwikkelen. Positief ingesteld en een goed gevoel voor humor.

Wat biedt het bedrijf?

Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid in Bredevoort staat bekend om zijn bijzondere interieur en persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als medewerkers het naar hun zin hebben. In een ongedwongen werkomgeving streven wij ernaar iedere dag weer een mooi product neer te zetten, waar gastgericht dienstverlening voorop staat. Doordat het team klein is, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling afgestemd op de interesses en mogelijkheden van de student.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder