Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid Gastvrijheid leer je in de praktijk – met oog voor detail én voor de gast.

Wij zijn doorlopend op zoek naar gemotiveerde BBL-leerlingen in de bediening. Ben jij leergierig, gastvrij en op zoek naar een plek waar je het vak écht in de praktijk leert? Dan nodigen wij je van harte uit om ons team te komen versterken – zowel doordeweeks als in het weekend. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het gastvrij ontvangen en bedienen van onze gasten, het voorbereiden van de restaurantservice en het meedraaien tijdens het diner. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak in een sfeervolle en professionele omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring in de horeca is geen vereiste, zolang je de wil en inzet hebt om een echte topper te worden Flexibele instelling en 100 % stressbestendig Opgeruimd karakter, punctueel en schoon in denken en doen Leergierig, ambitieus en het vermogen jezelf te ontwikkelen Positief ingesteld en een goed gevoel voor humor

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wellicht door te groeien binnen het bedrijf en/of functie. Je komt te werken in een gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder