Kok

Restaurant Lagrange Leren in een gezellig en klein bedrijf in de Betuwe?

Alle werkprocessen vermeldt in je takenboek zijn uitvoerbaar bij ons, onder begeleiding van jouw leermeester.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit, oog voor detail en leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Gastrobar Maximaal is een jong bedrijf met mogelijkheden tot doorgroei en vaste aanstelling. Ook hebben wij veel contacten voor ambitieuze studenten die graag hun kennis willen uitbreiden!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder