Kok

Restaurant StrAnders Kok

In deze koksopleiding word je opgeleid tot Niveau 2 Basiskok. Je leert op deze koksopleiding het bereiden van verschillenden gerechten. Onder andere het maken van soep en het bereiden van vlees en groenten. Ook is hygiƫne een belangrijk onderdeel van de opleiding, aangezien alle apparatuur en keukengerei schoon moeten zijn. Koken doe je niet alleen, daarom leer je ook om goed en efficiƫnt samen te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder