Paviljoen Sjoerd Werken terwijl je de zon in de zee ziet zakken, dat is werken bij ht strandpaviljoen van Ameland!
Wanneer je aan de slag gaat als leerling kok bij Sjoerd kan je ingedeeld worden bij de lunch, maar ook later op de dag, zodat je de mise en place verzorgt voor het diner en aansluitend ook het diner samen met je collega's de keuken uitknalt. Elk moment van de dag is anders bij Sjoerd. 's Ochtends komen de bestellingen binnen die gecontroleerd moeten worden. Hoe dit werkt en waar je op moet letten krijg je dan allemaal mee, maar 's avonds leer je weer hoe je aan het einde van de dag de keuken afsluit. Een belangrijk deel van de HACCP. Op zomerse dagen werk je in een groot team. Hoe blijf je dan goed communiceren, zodat alle gerechten die uitgegeven worden de kwaliteit heeft die onze gast van ons verwacht. Sjoerd staat bekend om zijn duurzaamheid. Hij is tot viermaal toe uitgeroepen tot het duurzaamste strandpaviljoen van Nederland. Sjoerd is naast duurzaamste ook meerdere keren uitgekozen tot beste van de Wadden en zelfs in 2022 het beste strandpaviljoen van Nederland.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten van alle collega's dat ze elke dag enthousiast aan de slag gaan, samenwerken is belangrijk. Je bent leergierig en wil je voor meer dan 100% inzetten. Je bent bereid om je te vestigen op Ameland, woonruimte wordt door ons beschikbaar gesteld. Maar het allerbelangrijkst is een leuke collega voor ons team.
Wat biedt het bedrijf?
Sjoerd kan je het volgende bieden: • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen 100% toeslag • de mooiste werkplek van de Wadden • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals • coaching om je te ondersteunen waar nodig • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan