Brugwachter B.V. Uitdagende leerplaats voor onze nieuwe medewerker in het restaurantbedrijf!
De keuken van ons restaurant is het hart van het bruisende bedrijf. Hier leer je alle facetten van het restaurantvak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als medewerker of leerling beschik je over een gezonde dosis leergierigheid, heb je oog voor details en ga je graag met mensen om. Je bent creatief en denkt graag mee over de inhoud van het menu.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling, fijne collega's en een dagelijks uitdagende werkomgeving.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder