Ristorante-Pizzeria il gallo di firenze Keukenhelden gezocht in een jong team
Als leerling kok werk je gewoon mee tijdens de MEP en productie. Is een multifunctionele stage omdat er 2 keukens zijn. Tijdens de stage krijg je voldoende ruimte en tijd om je opdrachten te doen, natuurlijk onder begeleiding van de leermeester.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons krijgt iedere leerlingkok zijn vrijheid om gerechten te verzinnen en uit te werken. met hulp wordt er besteld via onze leveranciers. We hebben 2 verschillende keukens voor 2 verschillende doelgroepen. Voor ieder wat wils, voor zowel collegas als gasten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder