Zelfstandig werkend kok

NH Jan Tabak Hotel Kok, Zelfstandig werkend kok

Wil je veel leren in een internationale omgeving? Wil je werken in het mooiste hotel van het Gooi? Wil je werken met en leren van vakkundige leermeesters die je alle kneepjes van het vak willen leren? Wil je werken in een omgeving waar veel meer studenten worden opgeleid in alle afdelingen en waar je als trainee echt gewaardeerd wordt? Kom dan naar NH Jan Tabak!

Naar wie zijn wij op zoek?

wij verwachten dat de student beschikt over de volgende vaardigheden: creativiteit, oog voor details, team player, gastvrij/ gastgericht, toegankelijk, doorzetter, geïnteresseerd, leergierig, flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Bij NH Jan Tabak bieden wij een veilige leeromgeving waar de student zijn of haar stage periode kan doorlopen. Wij beschikken over goed opgeleide leermeesters die klaar staan om de juiste handvatten mee te geven voor de toekomst. Tevens is er binnen het hotel en de organisatie mogelijkheid tot doorgroeien in diverse functies. Het Team binnen NH Jan Tabak is al een aantal jaren een vast en hecht team waar wij met veel plezier in de organisatie werken. Het team, bestaat uit medewerkers van diverse leeftijden waardoor aansluiting binnen het team heel gemakkelijk gaat. Natuurlijk is er ook een fijne plek in de kantine om tijdens de lunch bij elkaar te zitten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder