Zelfstandig werkend kok

Brasserie LouLou

Ben jij op zoek naar een leerzame, uitdagende maar ook gezellige werkplek? Daar waar je niet de standaard gerechten leert klaar te maken, met producten uit de vriezer of steamer. Lees dan snel verder! Dagelijks verwerken wij hoogwaardige ingrediƫnten en producten tot smaakvolle gerechten, met het oog op een hippe kaart. Elk seizoen zorgen we voor een vernieuwde kaart, waarbij 'anders' key is. Onze brasserie met open keuken is gelegen in de duinen van Cadzand, met zicht op zee. Is het jouw goal gasten te verwennen, met jouw vers bereide gerechten? Ben jij creatief in het bedenken van nieuwe maaltijden? Vind jij het interessant bezig te zijn inkoop/verkoop? Reageer dan snel, we horen graag van je

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder