Restaurant Perceel Heb jij passie voor koken en wil je er helemaal voor gaan, dan ben je aan het juiste adres!
Je bereidt gerechten en componenten en bent daarbij in staat om rekening te houden met specifieke wensen van gasten, zoals diëten. Je voert een aantal ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het beheren van de keukenvoorraad, meedenken over gerechten op de menukaart en het constant verbeteren van de kwaliteit van het werk. Ook voer je werkzaamheden uit op het gebied van voorraadbeheer en ondersteunende werkzaamheden, zoals het bevorderen van de efficiëntie en kostenbeheersing. Je maakt zelf een planning voor de uitvoering van zijn werkzaamheden en voert deze zelfstandig uit. Je wordt vaak bijgestaan door collega's en hulpkrachten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet passie hebben voor het mooie koksvak, je moet willen leren en doorzettingsvermogen hebben, dan komt het helemaal goed binnen dit jonge ambitieuze team.
Wat biedt het bedrijf?
Wanneer je er helemaal voor gaat zijn er zéker doorgroeimogelijkheden binnen Perceel voor jou.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat