Het Ruiterhuys Werken en leren bij een van de mooiste horecaondernemingen uit de regio.
Je start bij ons in een ondersteunende rol om kennis te maken met onze processen en werkwijze. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkeling draai je na verloop van tijd steeds zelfstandiger mee met onze keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Productkennis, ervaring met mice & place. Leergierig, nette werker.
Wat biedt het bedrijf?
Professionele keuken, ruime openings- en daarmee werktijden. Jong maar ervaren team. Wij werken veelal met verse producten en veel huisgemaakte producten. Onze keuken is een dynamische plek waar veel valt te leren en hard gewerkt wordt, het is belangrijk dat dat dit je aanspreekt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder