Manager / ondernemer horeca

Hotel Het Oude Raadhuis Een klein hotel waar je alles kan leren!

Hotel het Oude Raadhuis is een kleinschalig boutique hotel met negen kamers. In ons hotel zal je het ontbijt gaan draaien, achter de bar staan bij een bruiloft, hapjes maken bij een borrel en nog veel meer. Bij ons hotel ligt de nadruk niet op een specifiek iets, maar werken we als een hecht team waarbij je de General manager zult helpen bij taken en projecten. Vanwege de grootte van ons hotel krijg je snel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het hotel leent zich voor overnachtingen met een lokaal en seizoensgebonden ontbijt en is tevens een prachtige evenementen locatie/ trouwlocatie. Wij werken met een klein team waardoor alle aspecten van het runnen van een hotel aan bod komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die in ons familiaire team past en veel verantwoordelijkheidsgevoel draagt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een kans op vaste aanstelling, gezellige lunches met het team, wij zijn net een familie i.p.v. collega's en ook als stagiaire ontvang je dezelfde voordelen als onze vaste medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder