Manager / ondernemer horeca

Stayokay Egmond Stage Manager/ondernemer horeca Stayokay Egmond

Dit mag jij straks allemaal doen! Het ontvangen van onze gasten, het in- en uitchecken en informatie geven over Stayokay en de bezienswaardigheden in en om Egmond Jij kent Egmond en omgeving goed en weet precies wat de gasten allemaal kunnen zien en doen Je leert hoe je reserveringen voor verblijf en arrangementen moet aanpakken, zowel telefonisch als per email en aan de balie Natuurlijk is er veel meer te doen bij de receptie dus je helpt je collega's met van alles en nog wat

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit ben jij (ongeveer) Je volgt een relevante MBO-opleiding Natuurlijk ben je enthousiast, gedreven en weet je wat gastgerichtheid is. Iemand die makkelijk schakelt tussen de verschillende werkzaamheden en graag meedenkt. Stayokay past bij jou: een informele cultuur waar hard gewerkt wordt aan het nog beter maken van ons hostel en de mensen die er werken. En natuurlijk is er ook tijd voor fun!

Wat biedt het bedrijf?

Hello...is it us you're looking for? Dan krijg je van ons Een stage waarin je jouw ambitie kwijt kunt en waar samenwerken, een fijne werksfeer en duurzaamheid voor iedereen belangrijk is. Een stagevergoeding van €500,- per maand, een lekkere gratis lunch en natuurlijk kun jij met je vrienden en familie met korting overnachten in een van de 21 Stayokay hostels! De kans om operationeel aan het werk te zijn en management te ervaren. Een stageplek midden in de natuur van Egmond. De mogelijkheid om intern te verblijven als je niet in de buurt woont. Ook krijg je een Stayokay card zodat je niet alleen in Nederland maar over de hele wereld met korting in HI hostels kunt overnachten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder