Manager / ondernemer horeca

Hotel Zuiderduin Ondernemende horeca ondernemer/manager gezocht!

Voor ons grote hotel met meerdere horeca faciliteiten zijn wij opzoek naar een gemotiveerde manager/ondernemer horeca. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om mee te werken op verschillende afdelingen zoals restaurant, bistro, bowling en pub. Ook beschikken wij over een grote zaal voor evenementen, congressen en partijen. De werkzaamheden variƫren van het bedienen van gasten tot bar werk, verzorgen van catering voor groepen, beheersen van kassa systeem, voorbereiden van conferenties & feesten en partijen. Maar ook krijgt de leerling de kans zichzelf te ontwikkelen op het gebied van zijn/haar leidinggevende vaardigheden. Met als uiteindelijk doel: een team en een partij zelfstandig goed te kunnen begeleiden, aansturen en controleren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij past hier als je: - gemotiveerd bent - sociaal bent - behulpzaam bent - Initiatief kan tonen - ondernemend bent

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een stageplaats in een groot, gezellig en dynamisch team! Gevarieerd werk op verschillende afdelingen, flexibele werktijden in overleg mogelijk en na stage periode kans op een vaste aanstelling. Je komt terecht in een echt familie bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder