Zoomers aan het bos Koken op hoog niveau
Als erkend leerbedrijf nemen wij stageplaatsen serieus. We zien stagiairs als een aanwinst voor ons bedrijf, maar ook voor de branche. Niet alle leerlingen passen bij ons bedrijf. Daarom zal er altijd eerst een sollicitatiegesprek aan vooraf gaan. In dit gesprek proberen we een goede indruk van je te krijgen en kan ook jij proberen een goede indruk van ons en ons bedrijf te krijgen. Als we het vertrouwen in elkaar gewonnen hebben ga je van start: Je begint met een gesprek met jouw interne stage begeleider. In dit gesprek worden jouw leerdoelen besproken, vertellen we alvast iets over ons bedrijf en bespreken eventueel aanvullende stage-opdrachten. Daarna gaan je via afvinklijst het bedrijf leren kennen. Zodra je een beetje ingelezen bent draai je mee met ervaren medewerkers om de kunst af te kijken. Vanaf het moment dat je je zeker genoeg voelt om taken zelfstandig uit te voeren, mag dat. Uiteraard nog steeds onder supervisie van een senior medewerker. Heel veel plezier....
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor koken, Aanpakker, Leergierig, teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Huize Koningsbosch & Restaurant Aan het Bosch bestaat uit een relatief klein team (30 medewerkers) die allemaal voor de hoogst haalbare kwaliteit gaan. Zowel in onze uitstraling als in ons product, maar zeker ook in hoe wij met onze gasten omgaan blijkt onze passie voor de horeca. Onze gasten beoordelen ons hoog. Onze ambitie is om een nog mooier product neer te zetten en om nog hoger te scoren. We gaan voor een '10'. Het lijkt ons dan ook dat een stage bij ons bedrijf positief zal over komen op jouw CV. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die onze ambitie versterken. Als jij deze medewerker bent dan zullen we zeker met je in gesprek willen gaan over een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers