Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie het Gemaal Zelfstandig werkend gastheer/vrouw

Brasserie het Gemaal heeft een van de mooiste terrassen van de Haarlemmermeer. Als gastheer/gastvrouw voel je je als een vis in het water en wil je graag onze gasten entertainen. In deze functie zullen wij je allround opleiden. Van barmedewerker tot drank- en foodrunner en van host tot wijkloper. Aan de hand van jouw ontwikkeling en ambitie bepalen wij hoe snel je door kan groeien. De brasserie is een ideale stap voor leerlingen om door te groeien in de hospitality. Wij zijn op zoek naar een student die het horeca gen in zijn/haar bloed heeft zitten. Uit ervaring komen leerlingen heel goed tot hun recht, omdat wij een jong en dynamisch team hebben dat voelt als een familie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een goede dosis humor; Je bent een team player; Je bent zelfstandig, gestructureerd en sociaal; Representatief, uitstraling en hygiƫne hebben wij hoog in het vaandel staan; Je bent duidelijk in communiceren en transparant; Je hebt de ambitie om door te groeien in de hospitality.

Wat biedt het bedrijf?

Op basis van ons huidige team, hebben wij een hele hechte vaste kern. Deze kern bestaat betrouwbare en sterke medewerkers die al meer dan drie/vier jaar bij Brasserie het Gemaal werken. In 2017 is Restaurant Long Island toegevoegd aan de organisatie en bieden wij al onze medewerkers een flexibele werkplek. Meerdere shiftleaders en koks hebben al eens een uitwisseling gehad en dit was erg goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de zomer verzorgen wij ook veel evenementen met B&D Catering Hospitality en Support. Dit bedrijf is ook onderdeel van de organisatie. Leerlingen of ambulante die zich bewijzen, krijgen de mogelijkheid om een cateringklus te ondersteunen in bijvoorbeeld Het Olympisch Stadion. Kortom, de organisatie bestaat uit drie horeca bedrijven en wij proberen iedereen te betrekken in de bedrijfsvoering voor persoonlijke ontwikkeling en loyaliteit.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder