RCN de Flaasbloem Gezocht: enthousiaste, leergierige en flexibele horecatijgers!
Als stagiair horeca sta je in de bediening en/of keuken altijd klaar voor onze gasten, vooral als het druk en hectisch is. De beste service verlenen staat bij jou altijd voorop. Je hebt aandacht voor hun wensen en bestellingen. Je doet er alles aan om onze gasten een geweldige vakantie te bezorgen. Natuurlijk altijd met een big smile op je gezicht! Je wordt ingezet in de keuken of in de bediening of een combinatie van deze werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en er is volop te doen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren. In de keuken ondersteun je het keukenteam bij werkzaamheden. Samen zorg je voor de mise en place en voor een vlotte en soepele service. Je bereidt en serveert gerechten van de RCN-menukaart. In de bediening help je mee met het aannemen van reserveringen en het ontvangen van onze gasten in het restaurant of op het terras. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten en geeft advies over de menukaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring is niet vereist, wel fijn! Jij: • bent minimaal 16 jaar • bent een echte aanpakker • kunt goed in een team werken • bent energiek, enthousiast en gastvrij • bent leergierig • bent stressbestendig • volgt een relevante opleiding • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels) • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid