Leidinggevende bediening

Mooirivier Hotel GOEDE BEGELEIDING | GRATIS HUISVESTING OF REISKOSTENVERGOEDING | LEUKE EXTRA'S

Afhankelijk van je motivatie, opleiding en studiejaar kun je bij ons terecht als stagiair/leerling in ons restaurant. Met onze enthousiaste leermeesters ga je aan de slag om je kerntaken te vervullen. Wij bieden een gezellige en leerzame stageplek waar je veel praktijkervaring kunt opdoen. Wij vragen een stageperiode minimaal 3 maanden, motivatie, klantgericht zijn en flexibiliteit. Reacties kunnen naar personeelszaken@mooirivier.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gemotiveerd; Je bent klantgericht en representatief; Je bent flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Jonge en enthousiaste collega’s; Gratis huisvesting of reiskostenvergoeding; Een hoge stagevergoeding; wij betalen je de standaardvergoeding +20%; Je krijgt 30% korting op alle F&B binnen Mooirivier; In het kader van ‘weet waar je werkt’ mag je een keer dineren en overnachten bij Mooirivier; Goede persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we voor een uitdagende en afwisselende invulling van je stage; Loop een dag mee met al onze afdelingshoofden om te bekijken van welke functie jouw hart sneller gaat kloppen; Na een goed afgeronde stage-/leerperiode maak je kans op een contract en kun je bij ons aan het werk.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder