Manager / ondernemer horeca

Mooirivier Hotel Manager/ondernemer horeca GOEDE BEGELEIDING | GRATIS HUISVESTING OF REISKOSTENVERGOEDING | LEUKE EXT

Afhankelijk van je motivatie, opleiding en studiejaar kun je bij ons terecht als stagiair/leerling in ons restaurant. Met onze enthousiaste leermeesters ga je aan de slag om je kerntaken te vervullen. Wij bieden een gezellige en leerzame stageplek waar je veel praktijkervaring kunt opdoen. Wij vragen een stageperiode minimaal 4 maanden, motivatie, klantgericht zijn en flexibiliteit. Reacties kunnen naar personeelszaken@mooirivier.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gemotiveerd. Je bent gastgericht en representatief. Je bent flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Jonge en enthousiaste collega’s; Gratis huisvesting of reiskostenvergoeding; Een hoge stagevergoeding; wij betalen je de standaardvergoeding +20%; Je krijgt 30% korting op alle F&B binnen Mooirivier; In het kader van ‘weet waar je werkt’ mag je een keer dineren en overnachten bij Mooirivier; Goede persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we voor een uitdagende en afwisselende invulling van je stage; Loop een dag mee met al onze afdelingshoofden om te bekijken van welke functie jouw hart sneller gaat kloppen; Na een goed afgeronde stageperiode maak je kans op een contract en kun je bij ons aan het werk.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder