Manager / ondernemer horeca

Lumen Hotel & Events Front Office stagiair(e) gezocht!

Als front office stagiair(e) ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de beleving van onze gasten. Het is aan jou om de gast bij aankomst thuis te laten voelen en te zorgen voor een passend afscheid. Bij de receptie is geen dag hetzelfde, gasten komen bij jou met al hun vragen (en soms ook klachten), ze verwachten van jou dat je alles weet over de faciliteiten van het hotel en de directe omgeving. Verder zal je: De telefooncentrale met inkomende en uitgaande lijnen bedienen, het aannemen en doorverbinden van telefoontjes voor gasten of collega’s Contacten onderhouden met gasten, interne afdelingen en directe collega’s Administratieve taken uitvoeren zoals het opstellen en beantwoorden van e-mails en reserveringen verwerken in diverse systemen Wanneer je stagiair(e) bent bij onze Front Office, ben je de hele dag het aanspreekpunt voor onze gasten. Je voorziet ze van informatie, luistert naar hun wensen en zorgt ervoor dat ze een onvergetelijk verblijf bij ons beleven!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent… - Iemand die een mbo studie volgt in de richting van hospitality - Communicatief sterk, je bent graag in contact met mensen - Gemotiveerd om tijdens je stage veel te lerer Ben je eerder beschikbaar dan de ingangsdatum? Laat dit dan vooral weten! We bespreken graag de mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

Wat heeft Lumen jou te bieden? - Een stage binnen een dynamische horeca organisatie waar je veel ervaring op kunt doen - En natuurlijk een stagevergoeding als dank voor jouw inzet - Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit - Jaarlijks organiseren we een personeelsfeest; grote kans dat jij deze meepakt! - Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief in het prachtige viersterrenhotel Lumen of in één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam The Hague Airport

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder