Manager / ondernemer horeca

Hostel & Bar de Basis B.V. Kom werken bij het tofste hostel van Zwolle!

Op 1 april 2023 hebben we onze deuren geopend. Sindsdien mogen we gasten van over de hele wereld ontvangen! Een stage bij Hostel & Bar De Basis is ontzettend breed. Onze gasten checken in tussen 15.00 en 22.00 uur en checken uit tot 11.00 uur. Je werkdag staat in het teken van de gast. Van het aannemen van de telefoon en het behandelen van inkomende berichten tot het inchecken van de gast, bijverkopen van ontbijt, regelen van fietsverhuur en uiteraard het uitchecken van de gast. Daarnaast mogen we veel groepen ontvangen. We nemen je graag mee in de gesprekken en het organiseren hiervan. Op de begane grond vind je Bennies in De Basis, het restaurant/de bar. Ook hier help je een handje mee. Naast eten en drinken, kunnen gasten hier terecht voor livemuziek, spelletjesavonden, etc. We vinden het leuk als je meedenkt over de evenementen en, als je dat leuk lijkt, mee organiseert!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je contactgericht bent en goed in teamverband kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

We vinden ontwikkeling erg belangrijk. We kijken tijdens je stage naar je sterke en minder sterke punten om het beste uit je te halen. Daarnaast hebben we een superleuk team! De schoonmakers, receptionisten, bar- en keukenmedewerkers; we doen het allemaal samen. Werk je 's middags? Dan staat er uiteraard een lunch voor je klaar. Heb je een avonddienst? Dan wordt er gekookt en eten we met z'n allen. Klaar met werken? We vinden het gezellig als je nog even blijft hangen voor twee sluitdrankjes! Verder krijg je van ons een passende stagevergoeding en 40% personeelskorting op de bar.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder