Manager / ondernemer horeca

Lumen Hotel & Events Stagiair(e) voor ons restaurant gezocht!

Voor ons Bluefinger Restaurant en de Lounge zoeken wij een stagiair(e) die in het nieuwe schooljaar ons team komt versterken! Bluefinger maakt deel uit van Lumen Hotel & Events. Bij Bluefinger we zijn gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft, jij ook? Dan zouden wij het zomaar eens heel goed met elkaar kunnen vinden! We zijn zeven dagen per week geopend en voorzien onze gasten ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds van eten en drinken. Taken die jij gaat uitvoeren tijdens jouw stage zijn: - Meedraaien tijdens ontbijt-, bar- en/of dinerdiensten; - Het opdekken van tafels voor het ontbijt, lunch of diner; - Bestellingen opnemen, doorvoeren in ons kassasysteem en deze vervolgens bij onze gast aan tafel brengen. Als stagiair(e) zijn er vast en zeker nog meer taken die jij zult uitvoeren, hoe deze er precies uit komen te zien is ook (deels) afhankelijk van waar jouw interesses liggen. Hier gaan we graag tijdens een kennismaking verder over in gesprek!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Iemand die een BOL opleiding volgt in de richting van Manager/Ondernemer Horeca, Meewerkend Horeca-ondernemer, Leidinggevende Travel & Hospitality, Leidinggevende Leisure & Hospitality of International Hospitality Studies; - Iemand die een (klein) woordje Engels spreekt, we ontvangen namelijk veel internationale gasten; - Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens piekmomenten; - Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels. Vergeet niet om in je sollicitatie te vermelden hoeveel dagen per week en op welke dagen jij stage moet lopen.

Wat biedt het bedrijf?

- Een stagevergoeding, als dank voor jouw inzet; - Genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding; - De mogelijkheid om na je stageperiode bij ons te blijven werken; - Ieder jaar een personeelsfeest: dat wil je niet missen! Ook sluiten we ieder jaar gezellig af tijdens onze jaarlijkse kerstborrel mét natuurlijk een welverdiend kerstpakket. - Leuke personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en overnachten tegen aantrekkelijk personeelstarief bij Lumen of één van de Ibis Budget hotels in Stein/Maastricht of Rotterdam/The Hague Airport.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder