Buitengoed Fredeshiem Koken op een landgoed? Dit is jou kans!
Je komt terecht in een keuken met zeer veel verschillende aanvragen! Van pannenkoek en een warm/koud buffet, tot aan heerlijke a la carte diners. Je leert alles vanaf de basis. Hoe lees je de bonnen die de keuken binnen krijgt? En op welke manier behandel ik de producten optimaal? Je zal onder leiding staan van dhr. Mulder. Een fijne leermeester die zeer kundig is en ondertussen ook nog eens super gezellig. Naarmate de stage vordert zal je, als het goed gaat, steeds zelfstandiger gaan functioneren. Want bij zelfstandig functioneren horen fouten en vragen en juist die willen we zien! Want als die naar voren komen, dan ben je aan het leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij gemotiveerd en wil je keihard met je nieuwe collega's staan te knallen in de keuken? Dan pas jij in ons team!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellige en informele leerplaats waar jij jezelf kunt zijn!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat