Manager / ondernemer horeca

Boutique Hotel Texel B.V. Een leuke stage is het halve werk - wonen werken leren op een eiland, daar groei je van.

-Telefoon aannemen/verwerken -zelfstandige check in/uit -Organisatie van een nette opgeruimde en schone werkplekken -Afronden schooltaken -Kassatellingen -Mails afhandelen -Offertes maken etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor het gastheer/gastvrouw vak Gedreven in school & stage Leergierig en ambitieus Een teamplayer die het samenwerken en het uiteindelijkdoel hoger heeft staan dan rolverdeling. Verder kijken dan alleen de opdrachten die je vanuit school en de chef mee krijgt Mouwen opstropen en lekker aan het werk met een grote glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

• Leuke socials & benefits, kortingen en excursies • Overzichtelijke roosters & werktijden. Gezien de omvang van ons team kunnen wij heel flexibel zijn. Wil je flexibele werk/stagedagen en tijden of liever werken in een vast rooster? Onze (basis)roosters zijn minimaal 2 maanden vooruit bekend. En je kunt zelf je werkdagen ruilen, in/aanvullen indien je dat wilt. • In het seizoen op vakantie of een extra dagje vrij? Waarom niet? Ondanks de verschillende seizoenen en daaraan gerelateerde drukte, zijn er geen restricties in opname van vakanties of extra vrije dagen. • Fijne, jonge, out of the box denkende collega's van alle leeftijden en achtergronden. • Een stabiele goed georganiseerde, moderne werkomgeving. • Natuurlijk zijn alle aangegane arbeidsovereenkomsten conform het nieuwe Horeca CAO. Behalve de stage vergoeding, dat ligt hoger. • Werktijden: Niet geheel onbelangrijk en in goed overleg. Ons hotel is 24/7 geopend. De ontbijt shift start om 7 en de avond ploeg om 14 uur.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder