Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Bries20 Werken en leren op 1 van de mooiste plekken van Nederland? Dan zit je bij ons goed!

Wij zijn vorig jaar begonnen met ons nieuwe bedrijf Bries20. Het streven is om het anders te doen als wat al gedaan is op Texel, door mooie kwaliteit te leveren en ambachtelijk te werken, met aandacht voor de gast. Graag willen wij nog gemotiveerde leerling koks in ons team betrekken, dit om het vak over te brengen en mensen enthousiast te maken. En ook omdat het werken met studenten nieuwe inzichten kan geven. De keuken is geïnspireerd op gerechten met niet te veel handelingen, en juist het product te laten spreken. Ons huidige team bestaat uit allemaal jonge gedreven mensen, die klaar staan om een mooi eindproduct te verzekeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over teamspirit, gedrevenheid, eerlijkheid en interesse om het mooie vak aan te leren. Verder is het niveau van instromen erg belangrijk om aan te geven bij de sollicitatie, zodat wij als bedrijf weten op welk niveau de leerling instroomt, zodat wij ons leertraject daarop juist kunnen afstemmen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf bieden een baan waarin alle facetten van de horeca voorbij komen, en kunnen worden aangeleerd. En tegelijkertijd kun je deel worden van een jong enthousiast team, waarin plezier hoog in het vaandel staat, er moet natuurlijk hard gewerkt worden, maar er is altijd tijd voor een geintje. Ongeacht functie is iedereen voor ons gelijk en heeft ieder zijn functie binnen het team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder