Kok

Bries20 Werken en leren op 1 van de mooiste plekken van Nederland? Dan zit je bij ons goed!

We zijn een jong bedrijf, gericht op s'zomers loungen aan het strand, en s'winters meer een avond uit bieden. Service staat bij ons op NR 1. Hierdoor hebben we zowel beginnend leerlingen als mensen die al ervaring hebben, zeker alle kneepjes van het vak bijbrengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over teamspirit, gedrevenheid, eerlijkheid en interesse om het mooie vak aan te leren. Verder is het niveau van instromen erg belangrijk om aan te geven bij de sollicitatie, zodat wij als bedrijf weten op welk niveau de leerling instroomt, zodat wij ons leertraject daarop juist kunnen afstemmen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf bieden een baan waarin alle facetten van de horeca voorbij komen, en kunnen worden aangeleerd. En tegelijkertijd kun je deel worden van een jong enthousiast team, waarin plezier hoog in het vaandel staat, er moet natuurlijk hard gewerkt worden, maar er is altijd tijd voor een geintje. Ongeacht functie is iedereen voor ons gelijk en heeft ieder zijn functie binnen het team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder