Meewerkend horeca ondernemer

Het Wapen van Munster

Ben jij op zoek naar een gezellige werkplek bij een erkend leerbedrijf waar je alles wat je leert in je opleiding, gelijk in de praktijk kunt brengen? En wil je ontdekken hoe het is om te werken in een gezellig en dynamisch restaurant met leuke collega’s, goede begeleiding en een goed salaris? Solliciteer direct!!! En ook na je opleiding zijn we er voor je, en bieden we volop kansen om door te groeien.

Naar wie zijn wij op zoek?

enthousiast, leergierig en doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een gezellige werkplek bij een erkend leerbedrijf waar je alles wat je leert in je opleiding, gelijk in de praktijk kunt brengen? En wil je ontdekken hoe het is om te werken in een gezellig en dynamisch restaurant, met gezellige collega's, goede begeleiding en een goed salaris? Solliciteer direct bij het Wapen van Munster. En ook na je opleiding zijn we er voor je!! We bieden volop kansen op een vaste aanstelling en de mogelijkheid om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder