Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Twaalf

Bij TWAALF ben je aan het juiste adres als het gaat om leren hoe een horeca bedrijf in elkaar steekt. Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden, van openen tot het sluiten van het restaurant. Er kunnen leermomenten zijn, waarbij je meekijkt met het bestellen van eten en drinken, maar ook het verwerken van de bestelde artikelen. We zijn een frisse en warme zaak, waar we lunch en diner draaien. Binnen is er plek voor zo'n 60 gasten en buiten hebben we een mooi zomerterras voor 50 gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over een vrolijke persoonlijkheid en niet bang zijn om op gasten af te stappen en te praten. Je leert hier de fijne kneepjes van het vak, maar daarvoor moet je wel leergierig zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Er is een mogelijkheid om hier een vaste baan aangeboden te krijgen, mocht je je als student zo goed ontwikkelen dat het interessant is om je hier te behouden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder