Meewerkend horeca ondernemer

V.O.F. Café Aad de Wolf

Cafe Aad de Wolf is een divers cafe wat al sins 1965 bestaat. Begonnen als een (dinsdag) markt cafe, vervullen we nu meerdere functies zoals lunch, diner, feesten en partijen en uitgaan. We werken met een jong en dynamisch team waar plezier vooropstaat. Als student bij Cafe Aad de Wolf & Grand Cafe Lansdael zal je alle onderdelen binnen ons bedrijf doorlopen, hiertoe behoren de werkzaamheden in de bediening, achter de bar en het werken op feesten en evenementen. Tevens houd je je bezig met inkoop en voorraadbeheer. Aan de start van je stageperiode zal je het bedrijf leren kennen om uitvoerend en zelfstandig mee te kunnen draaien binnen ons team. Uiteindelijk zal je verantwoording dragen en leidinggevende taken uitvoeren. Verder bieden wij de uitdaging aan om bijvoorbeeld feesten/diners voor te bereiden en kan jij je eigen ondernemingsplan maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Horeca is entertainment daarom zoeken we een spontaan en actief persoon. Iemand met een positieve instelling, een harde werker en de wil om te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen binnen ons jonge en dynamische team waar plezier voorop staat. Tevens zijn wij een bedrijf waar veel ruimte is voor het tonen van initiatieven.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder