Meewerkend horeca ondernemer

Valk Exclusief I Hotel Oostzaan - Amsterdam Stage Front Office bij Van der Valk hotel Oostzaan

Taken en verantwoordelijkheden: *Verwelkomen, te woord staan en inchecken van (binnen- en buitenlandse) gasten aan de hand van reserveringen; *Opnemen van bijzonderheden/wensen van gasten; deze doorgeven aan desbetreffende afdelingen; *Uitchecken van gasten; opmaken van rekeningen en afrekenen door middel van een contante betaling of betaling met pin/creditcard; *Aannemen en doorgeven van boodschappen voor gasten; *Aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten en/of interne afdelingen; *Aannemen van restaurantreserveringen; *Geven van algemene toeristische informatie, informatie over openbaar vervoer, restaurants, shuttlebus.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een echte sfeermaker die voor de gast klaarstaat; *Je bent enthousiast en leergierig; *Flexibel en fulltime inzetbaar voor minstens 5 maanden (4 maanden bespreekbaar); *Per direct beschikbaar; *Tussen 07:00 en 00:00 beschikbaar voor de diensten bij de Receptie;

Wat biedt het bedrijf?

Onze ingrediënten zijn, naast een enorm leuke stage, het volgende: *Een leuke stagevergoeding; *Uitzicht op een jaarcontract na je stage; *Leuke collega’s die je alles willen en kunnen uitleggen; *Flexibel rooster en werktijden; *De mogelijkheid om heel veel te leren; *Cursussen en workshops: *Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels door heel Nederland; *Korting op jouw sport abonnement; *Gratis sporten bij ons in de gym;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder