Manager / ondernemer horeca

Eetcafé de Burgemeester

De student zal meedraaien in het restaurant en alle werkzaamheden leren en verrichten die te maken hebben met het bedienen van gasten. Van het verwelkomen van de gasten, tot het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en eten, het uithalen hiervan en afrondende werkzaamheden zoals schoonmaken, indekken etc. Wij hebben een open keuken en ook communicatie tussen keuken en bediening is van belang. Daarnaast is ook de communicatie onderling erg belangrijk voor het goed draaien. De student zal alle werkzaamheden verrichten in samenwerkingsverband en niet beperkt worden tot 1 taak. Eventueel in overleg mogelijkheden tot het meelopen met open en sluit werkzaamheden.;

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet zelfstandig kunnen werken, netjes werken met inachtneming van de HACCP regelgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Er is bij ons altijd kans op een vaste aanstelling. Wij hebben een jong en dynamisch team met veel gezellige collega's

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder